IQTISODIY MADANIYAT BARQARORLIKNI TA’MINLASHDA IQTISODIY XULQ-ATVORNI O‘RNI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Mazkur maqolada iqtisodiy madaniyat barqarorlikni ta’minlash iqtisodiy xulq-atvor masalasiga e’tibor qaratilgan bo‘lib, ishlab chiqarish madaniyati va xulq-atvorniga bog‘liqligi yaxlit tizim sifatida samarali yoritiladi. Ular o‘rtasidagi funksional aloqalarni uzviyligi to‘g‘risida bir qancha mutaxasislarning qarashlari, ta’riflari bayon etilgan.