ҲУСАЙН ВОИЗ КОШИФИЙНИНГ КУРАШ САНЪАТИ ҲАҚИДА (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотасия: Мазкур мақолада мутафаккир алломаларимиз, хусусан, Ҳусайн Воиз Кошифий томонидан халқ орасида кенг тарқалган томоша санъатининг бир тури сифатида курашнинг мазмун-моҳиятини кураш ва унинг ахлоқий меъёрларига оид мулоҳазаларнинг фалсафий методологик таҳлили баён этилади.