YOSHLARDA ESTETIK MADANIYAT SHAKLLANISHIGA TA’SIR KO‘RSATUVCHI OMILLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada estetik madaniyat, uning jamiyat hayotida tutgan o‘rni va unga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar masalasi tahlil qilingan. Estetik madaniyatning yoshlar ijtimoiy faolligi, intellektual darajasiga ko‘rsatuvchi ta’siri masalalari ko‘rib o‘tilgan. Estetik ong va madaniyatning inson ma’naviy kamolotida tutgan o‘rni va ahamiyati hamda unga ta’sir ko‘rsatuvchi omillarning ijtimoiy falsafiy masalalari haqida fikr bildirilgan.