MA’NAVIY TAHDID VA QARSHI TARGʻIBOT (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi globallashuv davrida ma’naviy hayot va mafkuraviy jarayonlarning asosiy mayl (tendensiya)lari, targʻibot va tashviqot fenomenlariga zamona kiritayotgan oʻzgartish (korrektiva)lar, tobora xatarli tus olib borayotgan ma’naviy va gʻoyaviy tahdidlar, ularga qarshi kurashda targʻibot va tashviqot kabi sub’ektiv omillarning ahamiyati falsafiy jihatdan tahlil qilinadi.