BOSHLANGʻICH TAʼLIMDA MATEMATIKA FANIDAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich ta’limda matematika fanidan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etishning ahamiyati va ular boʻyichaqoʻllanmalar yozilgan.