YANGI O‘ZBEKISTON YOSHLARINING TABIATGA MUNOSABATINI YAXSHILASH ZARURATI OBOD TURMUSHIMIZNING MUHIM KAFOLATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Yurtimizning yanada obod, xalqimiz hayotining yanada farovon bo‘lishi, oldimizda turgan vazifalarning bajarilishi, hech shubhasiz, qishloqlarimizning taqdiri va kelajagi bilan bog‘liq. Yerni qancha qadrlab, qancha e’zozlasak, u bizga shuncha ko‘p rizq-u nasiba beraveradi. Biz yerga qanchalik mehrli, saxovatli bo‘lsak, yer ham bizga shunchalik saxovatini ko‘rsatadi. Chunki Sharqda azaldan yaxshilikka-yaxshilik bilan javob berish, elimizning muhim e’tiqodiy amallaridan biri hosoblanib kelingan.