ФИЛОСОФСКИЙ АНАЛИЗ «ГЕДОНИСТИЧЕСКОГО ИМПЕРАТИВА» ДЭВИДА ПИРСА (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada faylasuf va trans gumanizm nazariyotchisi Devid Pirsnin ggedonistik imiperativ nazariya sitahlil qilinadi.Uning inson azob uqubatlariga barham berish konsepsiyasi va jamiyat uchun kelib chiqishi mumkin bolgan ijtimoiy va manaviy oqibatlari ko‘rib chiqiladi.