YANGI AVLOD KADRLARINI TAYYORLASHDA OILA, BADIIY MADANIYATNING FALSAFIY JIHATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tadqiqotning maqsadi O‘zbekistonda Yangi avlod kadrlarini shakllantirishda oila, badiy madaniyatning falsafiy ahamiyati muammolari hozirgi islohotlar davridagi ahamiyatini ochib berishga harakat qilingan.Aннотация: Целью данногаисследования являются раскрытие значения семеной и художественной культуры в формировании кадров нового поколения в Узбекистане в условиях проводимых реформ.Abstract: The purpose of this study is to reveal the imprortance of seed and artistic culture in the formation of a new generation of personnel in Uzbekistan in the context of ongoing reforms.