TALABA YOSHLARNING TA’LIM VA TARBIYASIDA HADISLARNING AHAMIYATI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya.Talabayoshlarning ta’lim-tarbiyasida foydalanish uchun hadisshunos (muhaddis) olimlarning odob-axloq, insoniylik mavzusidagi ibratli fikrlari va hadis ilmining ilmiy-ma’naviy asoslari o‘rganildi.