MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING JISMONIY HARAKAT MASHQLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Glossari: Ushbu uslubiy makolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari jismoniy tarbiya instruktorlari. Uslubiy qo‘llanmada jismoniy tarbiyaning maqsadi, vazifalari va umumiy prinsiplari keltirilgan. Jismoniy tarbiyaning sog‘lomlashtirishga yo‘naltirilganlik tamoyili, tashqi muhit omillarining jismoniy tarbiya vositasi sifatidagi ahamiyati ochib berilgan