ХОТИН-ҚИЗЛАРНИНГ ҲУҚУҚИЙ САВОДХОНЛИГИ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАРБИЯ ОМИЛИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мазкур мақолада хотин-қизларнинг хуқуқий саводхонлигини ошириш борасида чора тадбирлар кўриб чиқилди.