IJTIMOIY TARMOQLARNING HAYOTIMIZDAGI O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya : Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining hayotimizda tutgan o’rni, axborot texnologiyalari so’zi tarixi,uning bosqichlari va ulardan foydalanishning foydali jihatlari yoritib berilgan . Hozirgi kunda axborot texnologiyalarining zamonaviy jamiyatga ko‘rsatgan va ko‘rsatayotgan ta’sirini tahlil qilinadi.