PEYAMI SAFONING HIKOYACHILIGI “ISTANBUL HIKOYALARI” ASARIDA MISOLIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqola Peyami Safoning “Istanbul hikoyalari” asaridagi hikoyalar asosida yozuvchining hikoyachiligini tahlil qilib o‘rganishga bag’ishlangan. Bunda tadqiqot obyekti sifatida Peyami Safoning “Istanbul hikoyalari” asaridagi hikoyalardagi hikoyalarning xususiyatlarining tahlili xizmat qiladi .