SANOAT BINOLARINI VENTILYATSIYA QILISH: TURLARI, TALABLARI, DIZAYNI VA NAZORATI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA "Sanoat binolarini ventilyatsiya qilish turlari, talablari, dizayni va nazorati" mavzusidagi maqola, sanoat binolarining havo o'qimining turlarini, ventilyatsiya tizimlarining talablari, ularning dizayni va nazoriyatini ko'rib chiqadi. Maqola, sanoat binolarining sog'liq va ishlab chiqarishni ta'minlash uchun muhim bo'lgan ventilyatsiya jarayonlarini ta'kidlaydi.