PEDAGOGLARNING KASBIY MULOQOT MADANIYATI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolda hozirgi kunda barcha pedagoglar uchun muhim bo`lgan kasbiy madaniyati, shirinso`zligi, ochiq chexrasi, samimiy muomalasi bilan ijobiy natijalarga erishishi, hamda, eng muhimi yosh o`qituvchilarning o`z kasbiy mahoratlarini oshirishda o`quvchilar bilan muloqot madaniyatini shakllantirish ustida muntazam ish olib borishlari zarurligi haqida so`z yuritiladi.