TIBBIYOT KADRLARINI TAYYORLASHDA TELEMEDISINANING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Telemeditsina texnologiyasi chekka hududlardagi bemorlar uchun katta va'da beradi. Eng muhim ta'sir sog'liqni saqlash muassasalari kam va mavjud bo'lmagan turli mamlakatlarda ta'minlanadi. To'g'ri tibbiy tarixni ta'minlash uchun barcha bemorlar va shifokorlar etarli apparat va dasturiy ta'minot xavfsizligiga ega bo'lishi kerak. Ba'zi klinikalar onlayn video konferentsiya orqali shifokor bilan virtual uchrashuvlarni ta'minlashi mumkin. Agar shaxsan tashrif talab qilinmasa yoki zarur bo'lmasa, bu uchrashuvlar ularga oddiy shifokordan davolanishni davom ettirish imkonini beradi.