BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalanish orqali dars samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan.