SUV TA'MINOTI TIZIMLARIDA GIDRAVLIK TARAN VA NASOS STANSIYALARINING ISHLASHINI TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Bu maqola suv ta'minoti tizimlarida gidravlik taran va nasos stansiyalarining avtomatlashtirilgan monitoring va nazorat texnologiyalari yordamida ishlashini takomillashtirish masalasini ko'rib chiqadi. Maqola, avtomatlashtirilgan monitoring va nazorat texnologiyalarining suv ta'minoti tizimlarining effektivligini oshirish, energiya sarfiyatini kamaytirish va muhofaza qilish imkonini ta'kidlaydi. Ular suv istiqbollari va tizimlarining harorat, bosim, hajmi va boshqa muhim parametrlarini avtomatik ravishda nazorat qilish orqali muammolar va noxush holatlarni aniqlaydi va avtomatik xatoliklarni yechish imkonini beradi. Maqola, avtomatik monitoring va nazorat tizimlarining suv ta'minoti tizimlarining ishlashini takomillashtirishda o'zaro munosabatini, energiya samaradorligini oshirish va suv istiqbollarini boshqarishdagi eng so'nggi yangiliklarni taqdim etadi.