AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVRI MADANIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada o 'rta asrlar davri madaniyatining shakllanishi va Temuriylar davri madaniyati haqida, Amir Temurning buyuk va qudratli davlati, temuriylar saltanatining yuzaga kelishi haqida so 'z boradi.