UMUMTA’LIM MAKTABLARDA O’ZBEK TILINI O’QITISH HAMDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili fanlarini o’qitishni pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda ta’lim samaradorligini oshirish, dars jarayonida ta’limiy o’yinlar o`quvchilarni faol ishtirokiga aylanish yo`llari hamda ona tili va adabiyot fanlaridagi muammoli mavzulardan kelib chiqib, bog’liq muammoni ajratib olish orqali yetuk malakaga ega bo`lishlar masalalari yoritilgan. Kalit so’zlar: ta’limiy o’yinlar, texnologik xarita, muammoli vaziyat, innovasion texnologiyalar, interfaol metodlar.