MILLIY ELEMENTLARDAN FOYDALANIB, LIBOSLAR TO‘PLAMINI DIZAYNLOYIHASINI ISHLAB CHIQISH. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Batik usullarini va turlarini o‘rganib, Milliy zamon talablariga javob beradigan liboslar to‘plamini yaratish.