"ZENTAGLE"VA"DOODLING"USLUBIDA RASM ISHLASH. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz Zentangle va Doodling uslublarining tasviriy san'atdagi o'rnini ko'rib chiqamiz, ularning ta'siri, ahamiyati va zamonaviy badiiy shakllantirishdagi rolini ko'rib chiqamiz.