HOSILANING FIZIK VA GEOMETRIK TADBIQI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hosilaning fizik va geometrik ma'nosini ko'rib chiqish, hosilani topish algoritmi, ushbu algoritm yordamida funksiyaning hosilasini hisoblashni o‘rganish, matematik munosabatlarni topish jarayonida kuzatuvchanlikni rivojlantirish, matematikaga qiziqishni oshirish xususida so’z yuritilgan.