NIKOH VA OILANING AXLOQIY ASOSLARI, UNING YOSHLAR TARBIYASIDAGI OʻRNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada nikoh va oilaning axloqiy, psixologik asoslari hamda uning yoshlar tarbiyasidagi oʻrni toʻgʻrisida soʻz yuritildi.