BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINING TANQIDIY FIKRLASH TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlangʻich sinf oʻquvchilarining tanqidiy fikrlash tafakkurini shakllantirish, tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishning ahamiyatini va oʻqituvchilarga ushbu koʻnikmalarni oʻz sinflarida samarali rivojlantirish uchun keng qamrovli strategiyalar toʻgʻrisida batafsil bayon qiladi.