MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA XALQ O’YINLARI TEXNOLOGIYALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Milliy xalq oʻyinlari maktabgacha yoshdagi bolalarga oʻzgacha xushnudlik ulashadi, ularning kayfiyatiga ijobiy ta’sir etadi. U bolalarning jismoniy, aqliy, axloqiy rivojlanishida, kuchli, chaqqon, topqir, farosatli, mard insonlar boʻlib kamol topishida katta ahamiyat kasb etadi.Ushbu maqolada milliy xalq o’yinlari haqida so’z boradi.