O'SMIR YOSHDAGI BOLALARNI HULQIDA BO'LGAN O'ZGARISHLARNI OLDINI OLISH (Ustozlar uchun, 2024)
Anatatsiya: Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos o'smirlarda salbiy xulk-atvor namoyon bulishinigpsixologik xususiyatlari yoritilgan.