BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARINING MATEMATIK BILIMLARINI O‘QUV JARAYONIDA ANIQLASH USULLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada boshlang’ich sinf o‘quvchilarining matematik bilimlarini o‘quv jarayonida tekshirishning ahamiyati va tekshirish usullari xususidagi fikrlar bayon etilgan.