BOSHLANG'ICH TA'LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlangʻich taʼlim tizimida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, oʻquv jarayonini samarali tashkil etish, boshlangʻich taʼlim tizimiga zamonaviy texnologiyalarni integratsiyalashuvi, sinfda texnologiya integratsiyasining afzalliklari, muammolari va natijalarini oʻrganadi.