ONA TILI DARSLARIDA INTERAKTIV VA NOAN’ANAVIY USULLARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ona tili darslarida o‘quvchilarni mustaqil fikrlashga o‘rgatuvchi metodlarning qo‘llanilishi haqida fikr yuritilgan.