ТАКРОРИЙ ЭКИН СОЯ УРУҒЛАРИГА НИТРАГИН ВА МИНЕРАЛ ЎҒИТЛАР ҚЎЛЛАШНИ ЧИГИТНИНГ ДАЛА ШАРОИТИДАГИ УНУВЧАНЛИГИГА ТАЪСИРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Мақолада такрорий экин сифатида етиштириладиган соянинг орзу навини уруғларини экиш олдидан нитрагин билан ишлов бериш ва уни парваришлашда турли меъёрларда минерал ўғитлар қўллашнинг чигитларни дала шароитидаги унувчанлигига таъсирига оид маълумотлар келтирилган.