BOSHLANG‘ICH SINF BOLALARIDA O‘QUV FAOLIYATINING XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf bolalarida o‘quv faoliyatining xususiyatlari, boshlang‘ich sinf yoshidagi bolalarni o‘qitish jarayoni, o‘quv faoliyatining asosiy komponetlari, boshlang‘ich sinf yoshidagi o‘quvchilarda aqliy va o‘quv materialini o‘zlashtirish imkoniyatlari haqida batafsil bayon qilingan.