FIZIKA FANININI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLARNING QO‘LLANISHI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim jarayonini zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanib tashkil etishda mustaqil fikrlash, ijodiy qobiliyat, maxoratlarini shakllantirish hamda rivojlantirish, yangi texnika, texnologiya yordamida qiziqishlarni yanada ortirish mumkinligi yoritilgan. Shuningdek, Fizika fanini elektrmagnitizm bo‘limiga oid dars mashg‘ulotlarini o‘tkazishda o‘qitishning interfaol usullaridan keng foydalanish ilmiy asoslangan.