O‘ZBEKISTONDA TURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN VA KELAJAKDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNI JALB QILGAN HOLDA YETARLI INVESTITSIYALARNI KIRITISH (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm sohasini rivojlantirish masalalari, turizm infratuzilmasini isloh etish, moliyaviy qo‘yilmalarni kengaytirish imkoniyatlari va shu kabi masalalar ko‘rib chiqiladi.