KIRXGOF QOIDALARIDA MURAKKAB ZANJIRNI HISOBLASH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Kirxgof qoidalarini turli murakkab elektr zanjirni hisoblashga tatbiqlari qaralgan. Murakkab elektr zanjirlarni hisoblashni turli usullari mavjud bo‘lib, Kirxgof qoidalari bilan hisoblash soddaligi sababli elektronika va elektrotexnikaga tatbiqlari keng qamrovlidir. Maqola Kirxgof qoidalarini amaliy tatbiqlari bilan qiziquvchilar uchun juda foydali deb o‘ylayman.