XALQARO HUQUQIY MUNOSABATLARDA HUQUQ OILALARI TUSHUNCHASI VA TASNIFI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalqaro huquqiy munosabatlarda huquq oilalari tushunchasi hamda huquq oilalari hamda ularning turlari, vujudga kelishi tarixi, huquq oilalarining farqli jihatlarini tushunish, xalqaro huquqda nima sababdan huquq oilalarining muhimligi kabi tushunchalarga e’tibor qaratiladi. Xalqaro huquqiy munosabatlarni tartibga soladigan xalqaro huquq normalarini farqlashda albatta huquq oilalariga duch kelamiz. Ushbu maqolada aynan xalqaro huquqda huquq oilalarini huquqiy ahamiyatini yoritishga qaratilgan.