GIYOHVANDLIK MODDALARINI TARQATISH VA ISTE’MOL QILISHNING GLOBALLASHUVI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada giyohvandlik moddalari va ularning iste’molining global miqyosdagi ta’siri haqida yoritilgan, shuningdek, giyohvand moddalar tarqalishi va ularga qarshi kurash yuzasidan ma’lumotlar keltirib o`tilgan.