ONA TILI DARSLARINI O'QITISHDA INTEGRATIV YONDASHUVDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili darslarini o'qitishda integrativ yondashuvdan foydalanish, ona tili darslarini integratsiyalab oʻqitish muammosini hal etish, oʻquv jarayonini tashkil qilishdagi asosiy vazifa va taʼlim-tarbiyaviy vazifalarning muvaffaqiyatli amalga oshirilishi to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.