BOSHLANG'ICH SINFDA O'QISH DARSLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda o`qish metodikasi adabiy ta`lim metodikasi sifatida ish ko`rishi lozimligi, boshlang`ich sinfda o`qish adabiyot o`qitish sistematik kursiga tayyorlovchi predmet sifatida o`qitilishi xususida so`z yuritiladi.