FIZIKA FANINI O'QITISHDA O'QUVCHILARDA ILMIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizika fanini o'qitishda o'quvchilarda ilmiy dunyoqarashni shakllantirish, fizika fanini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarni tarbiyalash, fizika fanini o'qitish jarayonining psixologik xususiyatlari, fizika fanini o'qitishda o'quvchilarning ijodiy fikrlashini o'stirish haqida batafsil fikr yuritilgan.