TEXNOLOGIYA FANI DARSLARIGA INTEGRATSION YONDASHUV (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada texnologiya fani darslariga integratsion yondashuv, texnologiya taʼlimining shakl va metodlari, texnologiya darslariga kompetension yondashuv, texnologiya taʼlimi va tarbiyasining maqsad va vazifalari haqida toʻliq muhokama qilingan.