TA'LIM JARAYONIDA INNOVATSION DUNYOQARASHNI RIVOJLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta'lim jarayonida innovatsion dunyoqarashni rivojlantirish, ta'limda sinf-dars tizimining vujudga kelishi, ta'lim jarayonida innovatsion dunyoqarashni rivojlantirish, innovatsion pedagogik jarayonning muhim unsurlari to'g'risida batafsil fikr yuritilgan.