BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARI O'QITISHDA ZAMONAVIY METODLAR. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz boshlang'ich sinflarda o'quvchilar uchun boyitilgan va qiziqarli ta'lim tajribasini yaratish uchun samarali qo'llanilishi mumkin bo'lgan turli xil interfaol o'qitish usullarini o'rganamiz. Amaliy mashg'ulotlar va o'yinlardan tortib texnologiya integratsiyasi va guruhda ishlashgacha bo'lgan bu usullar turli xil ta'lim uslublarini qondirishga va yosh o'quvchilarda o'qishga va o'rganishga bo'lgan muhabbatni kuchaytirishga qaratilgan.