MATEMATIKA VA INFORMATIKA OʻQITISHDA PEDOGOGIK TEXNOLOGIYALAR. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biz matematika va informatika o‘qitishda samarali qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan turli pedagogik texnologiyalarni o‘rganamiz. Interfaol doskalar va ta’lim dasturiy ta’minotidan tortib, onlayn ta’lim platformalari va kodlash vositalarigacha bu texnologiyalar qanday qilib o‘qitish va o‘qitish jarayonini yaxshilashi, o'quvchilar natijalarini yaxshilashi hamda matematik tushunchalar va dasturlash tillarini chuqurroq tushunishga yordam berishi mumkinligini muhokama qilamiz.