BOSHLANG’ICH SINF O’QISH KITOBIDA BERILGAN SHE’RLARNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qish kitobida berilgan she’rlarning o’ziga xos xususiyatlari taxlil qilindi