VOYAGA YETMAGANLAR O'RTASIDA EKSTREMIZMNING OLDINI OLISH VA UNGA QARSHI KURASH NOMLI MAQOLASI. (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYА Maqola o'rta yoshdagi insonlarning ekstremizmga qarshi kurash va uning oldini olish bo'yicha mo'ljalari ustida qurilgan. U o'rta yoshdagi insonlar o'rtasidagi ekstremizm sabablarini, uning o'qish va uni oldini olish usullarini ko'rib chiqadi.