"XULQIDA OG'ISHI BOR O'QUVCHILAR BILAN ISHLASH VA XAYOTGA BO'LGAN QIZIQISHLARINI RIVOJLANTIRISH." (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYА Bu maqola o'quvchilar bilan o'qituvchilar o'rtasidagi munosabatlarni o'rganish va ularda xayotga bo'lgan qiziqishlarini rivojlantirishga qaratilgan metodlarni ilmiy jihati bilan tekshiradi. O'quvchilar bilan o'qituvchilar munosabatlari o'quvchilarning o'zlarini chuqurroq tushunishiga yordam beradi va ularning o'zlarini rivojlantirishga imkoniyatlarni ochadi. Xulqida og'ishi bor o'quvchilar bilan ishlashning maqsadi o'quvchilarning o'zlarini tanish, ularning qiziqishlarini o'rganish va ularning o'zlarini rivojlantirish uchun zarur bo'lgan qurollarni taqdim etishdir. Maqola metodologiyasi o'quvchilarning o'z fikrlarini ifodalash, murojaat qilish va o'zgarishlarga o'zini tayyorlashning o'rnini ta'kidlaydi. Maqola o'quvchilar bilan o'qituvchilar o'rtasidagi munoqishalarni, o'quvchilar va o'qituvchilar munosabatlari va o'quvchilarning xayotga bo'lgan qiziqishlarini o'rganishga qaratilgan tadqiqotlar va metodlarni ta'kidlaydi.