BOSHLANG'ICH SINFLARDA MATEMATIKA O'QITISH METODIKASI O'QUV PREDMETI SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda matematika o'qitish metodikasi o'quv predmeti sifatida haqida ilmiy ma’lumotlar keltiriladi.