BOSHLANG`ICH TA`LIM O`QITUVCHISINI PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK QO`LLABQUVVATLASHNING ASOSIY USULLARI VA METODLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada murakkab vaziyatlarda, bir-biriga zid ma’lumotlardan foydalanishda, kutilmagan vaziyatlarda harakat rejasiga ega bo‘la olishda, o`z bilimlarini izchil boyitib boradi,yangi axborotni o‘zlashtiradi,davr talablarini chuqur anglaydi,yangi bilimlarni izlab topadi,ularni qayta ishlaydi va o‘z amaliy faoliyatida samarali qo`llaydi