TARIX FANINI O'QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK USULLARDAN FOYDALANISH ( METODIK TAVSIYA ) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada tarix fanini o'qitishda zamonaviy pedagogik usullardan foydalanishlik va o'quvchilar bilimini baholashda foydalaniladigan metodlar haqida atroflicha so`z yuritildi.